«Κυνηγώντας Μια Χειμερα» – Θανάσης Γκαγκας

Μπορεί κυνηγώντας μια Χειμερα, να χάσεις το σήμερα? Μπορεί μια Χειμερα να σε οδηγήσει στα σύνορα η στα Όρια της Λησμονιας?

Μπορεί κυνηγώντας Ενα Οραμα να χάσεις την Επαφή με την Πραγματικότητα και αρκετή ποσότητα Ενέργειας? Η αντίθετα αναζωογονησε?

Πόση αντοχή μπορεί να έχει άραγε Ένας Μεγάλος Έρωτας ,χωρίς αντίστοιχη ανταπόκριση?

Πώς μπορείς να Χρωματίσεις έναν Πίνακα , ή και την ίδια σου την Ζωή εν τέλει ,όταν βλέπεις ότι οι επιλογές σου σε Χρώματα αρχίζουν και μειώνονται ή αρχίζουν και σωνονται?

Υπάρχει άραγε μόνο Ένας «Ήλιος» ή και ένας άλλος «Ήλιος» Εσωτερικός -και ίσως διαφορετικός για τον καθένα μας – που μας φωτοδοτει και μας γεμίζει φρέσκια και καινούρια Ενέργεια?

Μήπως γράφοντας Το Όνομα Σου σε ένα όμορφο λειβαδι , γεμάτο με όμορφα – γαλάζια τριαντάφυλλα ,δω το πρόσωπο και το χαμόγελο Σου ,και βρω κάποιες απαντήσεις στα Ερωτήματα Μου? Γιατί άραγε οι άνθρωποι έχουμε τόσο μεγάλη εμμονή με τις Απαντήσεις ,και δεν αφήνουμε απλά την Ροή της Ζωής να μας δώσει τις απαντήσεις ? Μήπως κατά βάθος όλοι – έστω για λίγο θέλουμε να γίνουμε μικροί Θεοί ,και να ρίξουμε από την κλειδαρότρυπα μια «κλέφτη» μάτια στο Μέλλον? Μήπως απλά δεν έχουμε εμπιστοσύνη στο Μέλλον ,και θέλοντας να το δούμε έχουμε και την ψευδαίσθηση ή την Προσδοκία ότι θα μπορέσουμε Να το Αλλάξουμε ή Να το Επηρεάσουμε έστω?

Μπορεί δύο όμορφα και γλυκά μάτια ,και ένα ζεστό βλέμμα ,που μας κοιτά ζεστά ,γλυκά ,και με στοργή να μας δίνει κοιτώντας τα τόση ηρεμία και τόση Θετική Ενέργεια ?

Ο σωστός ,ο ολοκληρωμένος ή ο «Φωτεινός» μας «Δάσκαλος» ή καλύτερα «Διδάσκαλος» δίνει απλά απαντήσεις ή απλά μας γεννά νέες Ερωτήσεις?

Όταν χρονικά ,έχουμε φτάσει στο «Σημείο» που να έχουμε μέσα μας όλες τις Απαντήσεις ,μήπως απλά είμαστε στο τέλος του «δρόμου» που έπρεπε ή είχαμε για να διανύσουμε?

Νέα Ερωτήματα στη Ζωή μας ? Υπέροχη κατάσταση! Να ίσως μια Νέα Ευκαιρία! Ίσως μιά ευκαιρία να «ξεκουνηθεις» ,να ξεσκονησεις την παρούσα πραγματικότητα ,και ίσως να κάνεις ένα ακόμη -μικρο ή μεγάλο βήμα για τη Ολοκλήρωση σου!

Νέα Ερωτήματα? Τι Όμορφη κατάσταση! Νέα Μονοπάτια για τον Αναζητητή της Ολοκλήρωσης του

Πόση Αντοχή μπορεί να έχει Τελικά ένας Έρωτας χωρίς ανταπόκριση? Πόση Ενέργεια μπορούν να μας δώσουν 2 όμορφα μάτια ,και ένα ζεστό , Ολοκληρωμένο βλέμμα?

Κυνηγώντας μια Χειμερα Τελικά χάνουμε ή κερδίζουμε τελικά το Σήμερα?

Έτσι απλά ! Για σένα! ή κοιτοντας σε! ή απλά σκεπτόμενος σε!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s